Elektriker BRF Bromma

Att anlita elektriker ska vara enkelt

Att anlita en elektriker ska kännas både tryggt och smidigt. Vi har utarbetat en säker och effektiv process så att du kan få hjälp med en installation, ett service-arbete, eller någon annan av våra tjänster så snabbt och enkelt som möjligt. Första steget för att anlita oss är att fylla i kontaktformuläret eller ringa oss på telefonnumret som du hittar här på hemsidan. Du väljer givetvis själv hur du vill kontakta oss. Använder du kontaktformuläret är det alltid bra att försöka beskriva ditt ärende så tydligt som möjligt.

När vi fått oss en klar bild över vad du vill ha hjälp med börjar vi räkna på arbetet i form av eventuella materialkostnader och arbetskostnader. Så fort vi är färdiga skickar vi en offert till dig för godkännande. Väljer du att acceptera offerten kommer vi ut till dig och kommer igång med arbetet på avtalat startdatum. När vi är klara meddelar vi dig och ger dig även tydlig information kring vad som genomförts och ifall du behöver tänka på något speciellt framöver. Har du några frågor är det självklart fritt fram att ställa dessa, och skulle du komma på något med tidens gång är vi alltid bara ett samtal bort. Så enkelt är det att få hjälp av våra elektriker!

Skicka en offertförfrågan

Vill du ha mer detaljerad information om vilka priser du har att förvänta dig om du beslutar dig för att anlita våra elektriker? Då behöver du bara skicka en offertförfrågan till oss. När du gör det får du gärna beskriva ditt ärende på ett så noggrant och detaljerat sätt som möjligt. Syftet med det är att vi ska kunna skaffa oss bästa tänkbara idé om vad det är du behöver vår assistans med samt omfattningen på det hela. Ju mer precis information vi har tillgång till, desto lättare blir det för oss att kunna ge dig en offert med ett belopp som stämmer.

Notera vidare att våra offerter är kostnadsfria. Du binder dig inte heller till att anlita oss bara för att du skickar en offertförfrågan, utan självklart är det helt och hållet upp till dig att avgöra ifall du vill acceptera vårt erbjudande eller inte!

Elektriker billig Bromma

Vi är baserade i Farsta

Vi är en firma med bas i Farsta. Det betyder dock inte på några sätt eller vis att vi som elektriker enbart erbjuder våra tjänster i just denna del av Stockholmsregionen, utan vi vänder oss till kunder i alla tänkbara olika delar av staden och dess omnejd!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify