Anlita oss för tjänster med 100% nöjd kund-garanti

Bland de tjänster som vi erbjuder har du bland annat de i rutorna nedan.

services_icon1

Installationer

Planerar du en elinstallation? Då kan du vända dig till oss! Vi har certifikat och kunskap för att ta hand om de flesta typer av installationer såsom installation av vägguttag, värmegolv, vitvaror, laddboxar för elbil, LED-belysning, köks- och badrumsprodukter, spotlights, larm, telefon, data och mycket mer. Oavsett vilken typ av installation du är ute efter kan du vända dig till oss!

services_icon1

Byte av elcentral

En modern elcentral är en förutsättning för en välfungerande fastighet. Börjar elcentralen i din fastighet bli till åren kan vi se till att byta ut den och ersätta den med en ny med bättre prestanda, högre användarvänlighet och stilrenare design. Ta kontakt med oss idag för att veta mer om hur elcentralsbyten fungerar och hur vi kan hjälpa dig med detta.

services_icon1.png

Felsökning

Har något gått snett i samband med badrumsrenoveringen? Eller har du problem med elen som du inte lyckas hitta orsaken till? Då kan vi komma och genomföra en felsökning. Vi kan snabbt och effektivt hitta problemets källa och sedan komma med konkreta åtgärder kring hur detta åtgärdas på bästa sätt. Om du vill stannar vi självklart och åtgärdar felet på plats!

services_icon1.png

Konsultation

Vill du ha råd kring hur du kan minska elförbrukningen? Eller vill du veta mer om hur många spotlights som behövs för att du ska få tillräckligt med ljus? Detta och mycket annat kan vi svara på i samband med en konsultation. När du vänder dig till oss för detta kan vi agera bollplank och ge smarta tips och råd kring allt som har med elen i ditt hem att göra.